Rólunk mondták

Bátran ajánljuk az Apsara Adventurest, ha valaki egy nem szokványos utazáson gondolkozik🏝. Kata csodás nászutat szervezett nekünk Zanzibár szigetére. Nagyon profi volt a szervezés, tényleg minden lehetséges terhet levett a vállunkról. Az utazás előtt és közben is bármilyen felmerülő kérdésünkre/kérésünkre készségesen megoldást talált, ami plusz biztonságérzetet adott a kint töltött idő alatt is.

A szervezett programok is izgalmasak voltak teljesen új élményeket szereztünk, amelyek során a kinti partnerekkel is szuper együttműködést tapasztaltunk.
Zanzibár egy varázslatos hely, közvetlen, segítőkész emberekkel, remek választásnak bizonyult!

Vajky Gergely, Tanzánia 2022. augusztus
 
Katával valódi élmény az utazás! Minden útját fáradhatatlanul, hatalmas lelkesedéssel szervezi és nemcsak a túrista-célpontokat teszi a programba.🙂 Nekem volt szerencsém együtt utazni vele, a lelkesedése, a nyitott, gondoskodó személyisége sokat tett hozzá az egyébként is kiválóan megszervezett utazáshoz. Külön tetszett, hogy egészen a hazaérkezésig figyelemmel kísérte a sorsunkat. 🙂
Köszönök mindent Kata! 🤗 Remélem, utazhatok még Veled! 🤩

Dr Máthé Boglárka, Mexikó 2022. február és Tanzánia 2022. augusztus

Mindenkinek, és bárkinek is szeretettel ajánlom Kata utazásait!!! Első alkalommal utaztunk ‘vele’, de szerintem nem utoljára!! 🙂 Sri Lankán jártunk családosan két gyerkőccel (11 és 15 évesek) a téli szünetben, mindenre kiterjedően abszolut megbízható, nyugodt és csodálatos utazásban volt részünk! Bármilyen kérdésem, vagy aggodalmam volt a szervezés, készülődés, vagy utazás során, mindenre pillanatok alatt kaptam választ, és megoldást. A helyi idegenvezetőnk, sofőrünk és segítőnk (Rami és Kalum) is profi munkát végeztek, jó barátságban váltunk el. Mondanám, hogy visszatérünk!!!… ha nem lenne még rengeteg desztináció, amit meglátogatnánk a világban… mert utazni jó!!! 🙂

László Renáta, Sri Lanka 2021. december

„Jambo Kata!

Köszönjük szépen, hogy felhívtad a figyelmünket Zanzibár és Tanzánia csodálatos, izgalmas világára! Eddigi legérdekesebb, legélménydúsabb , legaktívabb kalandunk volt! Imádtuk azt a Hakuna Matata életérzést! Köszönjük szépen a sok program ajánlást, éltünk is vele és a profi szervezést , valamint hogy mindig rajtunk volt a szemed! 🙂 Ha bármi felmerült, ott voltál nekünk. Csodálatos embereket, ismerhettünk meg a programjaink során, mint vezetöinket!

Én külön köszönöm, hogy a safari során nagyon klassz szállásokon pihenhettünk meg. Örülök, hogy az utazásunk csúszásával, időközben a safarit is beiktattuk. Nem is lett volna kerek nélküle ez az expedíció. Rengeteg szép élménnyel tértünk haza.

Köszönünk mindent! Ölelünk! Évi & Miklós”

Tamási Évi, Tanzánia 2022. november

„Kedves Kata! Életem egyik legnagyobb élménye volt Zanzibár és a Safari Tanzániában. Le sem tudom írni az érzéseket, visszavágyok oda, de az biztos, hogy csak Veled, a Te segítségeddel. Afrika egy nagyon más világ, gyönyörű, természet közeli. Volt némi fenntartásunk az utazás előtt, de a profi szervezés által minden pillanatban biztonságban éreztük magunkat. Ráadásul a hazaúton a repülő járatunkat törölték, és csoda volt, ahogy 24 óra alatt minden elintéződött, Kata azonnal intézett mindent. Mindenkinek mondtam, és mondom a jövőben is, aki idegen, ismeretlen országokba, tájakra utazik, hogy a saját biztonságát bízza profira, aki már járt ott, akinek meg vannak a helyi kapcsolatai. KATA biztosan állíthatom, hogy egy igazi PROFI!! Örök hálám!!”🙏😘♥️🦒🐘🐅🦓

Horváth Erika, Tanzánia 2021. július

„Mi egy nehezen tervezhető időszakban utaztunk Katával,  így számomra még nagyobb érték volt minden részletre kiterjedő figyelme, gondossága. Lelkesedése és helyismerete már a tervezési szakaszt is élménnyé tette, addig nem nyugodott, amíg a teljesen ránk szabott program összeállt. Fantasztikus élményekben volt részünk és utunk közben nagyszerű érzés volt tudni, hogy a váratlan helyzetek megoldásában is azonnal számíthatunk rá. Több utazási tervet is készítettünk már együtt, remélem, hogy mindegyiket lesz alkalmunk közösen megvalósítani.”

Csáki Orsolya, Tanzánia 2021. április

„Kata személyében egy csodálatos embert ismerhettem meg, aki hihetetlen profizmussal,szívvel,lélekkel végzi a munkáját….köszönöm, hogy általad élhettem meg életem első csodás utazását egy olyan helyen ami maga volt a paradicsom…..Zanzibár maga az álom!!!! Köszönöm Kata a sok segítséget, a kedves szavakat, már várom a következő utazást!!!! ❤❤❤❤❤❤❤ Szívből és csakis Katát ajánlom mindenkinek!!!!!”

Horváth Éva, Tanzánia, Zanzibar 2020. december, Tanzánia szafari 2021. február

“Katának köszönhetően februárban három felejthetetlen hetet töltöttünk Thaiföld és Kambodzsa csodás tájain. Mindenkinek ajánlani tudom, hiszen a szervezés, a programok kiválasztása nem hagy kivetnivalót maga után, a szállások még a legeldugottabb poros kis utcákon is osztályon felüliek voltak. A programok felejthetetlen élményeket hoztak számunkra, és annak ellenére hogy minden precízen le volt szervezve, Kata rugalmasan kezelte minden külön kívánságunkat. Olyan otthonosan mozog ezekben az országokban, hogy nyugodtan bíztuk rá magunkat, így volt részünk olyan programokban, amit más utazási iroda soha nem nyújtott volna. Pl. piknik egy helyi családdal a kambodzsaiak szent helyén, a Kulen hegységben. Mindig érezte, hogy mikor fárad a csapat és beiktatott egy-egy pihentetőbb programot. Végül a jó érzékkel lekapott pillanatokról még fotókönyvet is készített. Remélem hamarosan újra vele utazhatunk.”

Toplakné Bécsi Gabriella Thaiföld-Kabodzsa 2020. február

“Kata lelkiismeretes munkája nem ismer határokat . Lexikális történelmi tudásának nincs párja . Nagyon szeretünk vele utazni. Nyugodtan tudom ajánlani az általa szervezett utakat.”

Kaprielian Jirayr, Thaiföld-Malajzia 2019 február, Thaiföld-Laosz-Kambodzsa 2020. január

Nyolc barát Thaiföldre vágyott
Szerencse,hogy Katával találkozott.
Helyi ismereteivel igazán menő,
Mondhatni egy kis ázsiai szakértő.
Könnyű neki,mert Buddha szelleme megérintette.
Jó cselekedeteivel a két hetünket emlékezetessé tette.
Ökrös – tuk-tuk, Angkor,búvártúra,
Tovább nem soroljuk,mert el kell menni oda.
A látvány leírhatatlan, igazi csoda,
Még egyszer köszönjük neked: Kata.

Ildikó és Árpi

U.I.: Pontosság az őskáoszban és hihetetlen biztonságban!

Tóth Árpádné Ildikó Thaiföld-Kambodzsa 2020. február

“Nagyon köszönjük Katának a mindenre kiterjedő szervezést, igazán csodás és kényelmes utunk volt. Meseszép helyeken jártunk, remek programokban volt részünk és mindez teljes szervezettségben: nekünk csak annyi dolgunk volt, hogy bepakoljunk, menjünk és élvezzük a nyaralást. Mindenkinek melegen ajánlom az Apsara Adventures útjait, remélem még nekünk is lesz alkalmunk csatlakozni!”

Jávorszky Adrienn Thaiföld-Malajzia 2020. február

„Csodálatos napokat töltöttünk el Katával Ázsiában. 5 napja értünk haza. Feledhetetlen élményt nyújtott nekünk ez az utazás. Nembeszélve Kata tudása, fáradhatatlansága, lelkesedés, vidámsága – mindenben segítségére volt kis csapatunknak. Gyönyörű képeket készített utazásunk során /erre sem volt gondunk/. Ilyen jól összeszedett és megszervezett utazásban még nem volt részem eddig! Köszönjük Kata!!!”

Vass Katalin Thaiföld-Kambodzsa 2020. február

„Kata! Veled utazni élmény. Felkészültséged, lelkesedésed es vidámsagod teszi teljessé az utazasainkat. Hálás vagyok és remélem sok közös kalandban lesz részünk. Ne hagyd abba, mert hosszú a bakancslistám.”

Szász Attila, Thaiföld-Malajzia 2019. február, Thaiföld-Laosz-Kambodzsa 2020. január

„Csodaszép helyeken jártunk Kata szervezésében, igazi bakancslistás helyszíneken. Utazás előtt teljes körű tájékoztatást kaptunk, minden kirándulás flottul bonyolódott. Köszönjük szépen Cilinek is, aki idegenvezetésével teljesebbé tette az egyik programunkat.”

Pálfalvi Zsuzsanna Thaiföld-Malajzia 2020. február

„Harmadszor utaztunk Katával, és ezentúl is csak vele. Alapos, kedves, vele többet látunk a világból. Köszönöm, Kata.”

H. István, Malajzia-Thaiföld 2019. február, Tanzania 2019. október, Sri Lanka-Maldiv 2020. január

‘Egy varázslatos utazáson vehettem részt a Kata szervezésében.Már az előkészületeknél megtapasztalhattam Kata mindenre kiterjedő figyelmét, gondoskodását, nyitottságát. Mintha régi barátok lennénk úgy zajlottak telefonbeszélgetéseink. Elsődleges szempontja az volt, hogy az úton a legnagyobb biztonságban megkaphassuk azt a rengeteg információt, amely emelte a látnivalók fényét, vagy érzékeltette a hátrányos helyzetben élő gyerekek mindennapjait. Csodálatos helyeken jártunk, isteni ételeket ettünk, bámulatosan szép szállodákban pihenhettünk. Köszönöm Kata, bár ez volt az első közös utunk, de biztosan nem az utolsó! 🙂 Örülök, hogy megismerhettelek!”

Békési Edit Thaiföld-Laosz-Kambodzsa 2020. január, Tanzánia 2021. február

„Kedves Kata egy igazán csodálatos karácsonyi nyaraláson vehettünk részt a szevezésedben. Minden tökéletesen precizen le volt szervezve. Csak jól kellett magunkar érezni. Nagyon szépen köszönjük ezt a programokkal teli tartalmas utat. Bárhova is megyünk ezentúl csak a te szervezéseddel utazumk. Mégegyszer köszönjük!”

Bánfalvi család Thaifold 2019. december

“Kata személyében olyan embert, és olyan utazásszervezőt ismertünk meg, aki hatalmas kapcsolatrendszerrel, helyismerettel, rugalmassággal kisért végig minket utunkon. Nem csak vezetőnk volt, hanem útitársunk és barátunk. Izgalmas kalanddá, ugyanakkor biztonságos nyaralássá is tette várva várt utazásunkat.

„A világ egy könyv, aki nem utazik, az csak egyetlen lapját olvassa el.” (Szent Ágoston)

Kata sok, sok lapot mutattál meg nekünk utazásunk során – köszönjük neked ezt a felejthetetlen élményt!”

Varsányi Andrea Thaiföld-Kambodzsa 2019. november

„Kedves Kata! Megnyerő személyiségednek és csodás fotóidnak köszönhetően jelentkeztem a Thaiföld-Kambodzsa körútra. Röviden összefoglalva, fantasztikus, élményekben gazdag, tökéletes nyaralás volt. A szervezés nagyszerű volt, a csapat kéréseit meghallgattad, a kért változtatásainkat is rugalmasan kezelted. Jövőre is megyek Veled!”

Siák Gabriella Thaiföld-Kambodzsa 2019. november, Tanzánia 2021. február

“Jó szívvel ajánlom az oldalt! Különleges helyekre jutottam el Villő vezetésével! Tetszett, hogy nemcsak érdekes kalandokban, hanem kellemes meglepetésekben is részünk volt Thaiföldön, amit ezúton is köszönök szépen! Kata szervezése kitűnő; Villővel fantasztikus csapatot alkotnak! Életre szóló élmény volt az elefánt menhely; a hatalmas elefántok közötti önkéntes munka által betekintést kaphattam az életükbe! Sosem gondoltam, hogy ilyen élményben valaha is részem lehet! A közös jóga és a hajókirándulások is mind-mind szép emlékek maradnak örökre! Kitűnő túra-társakkal, új barátokkal is gazdagabb lettem! Biztosan találkozunk még!”

Balogh László, Thaiföld 2019. október

“Kata szervezésében, Villő kalauzolásával egy szuper élménydús, kalandos és emlékezetes utunk volt Thaiföldön, többek között az elefántmenhelyen. Nagyon köszönöm mindkettőjüknek ezt a fantasztikus, szuper jól megszervezett és kitalált utat! És még a csapat is remek volt! Jövök még!!!”

Józsa Rita Thaiföld 2019. október

Katával egy felejthetetlen utazáson vettünk részt Zanzibáron. Már a kapcsolatfelvétel első pillanatától nagyon segítőkész és rugalmas volt Kata. Utazásunk során fantasztikus helyekre vitt minket, ami lehetővé tette, hogy egy valóban autentikus Afrikával ismerkedhessünk meg. Esténként pedig a remek hangulatú közös vacsorák garantálták, hogy a kis csapatunk tagjai barátokká kovácsolódjanak össze. Még most sem tudom, hogy sikerült Katának ilyen szuper csapatot összehozni.
Végezetül: Kata! Biztos vagyok benne, hogy még találkozunk, és ez nem fenyegetés!”
Minden pillanatát élveztük!!!! Puszi

Gyenes-Bátor Erika Tanzania 2019. október

“Kedves Kata! Voltunk már pár különleges, csodás helyen, de ez a Zanzibár-Tanzánia út volt a legizgalmasabb, legkalandosabb. Biztos vagyok benne hogy még az ükunokáink is arról fognak mesélni hogy milyen izgalmakat éltünk át. Köszönjük hogy ilyen mélyrehatóan megismerhettük Afrikának ezen részét. Azt pedig végképp nem értem hogy tudtál ilyen csodás csapatot összehozni. Velük, Veled bármikor bárhová! ”

Princz Erika Tanzánia 2019. október

„Fantasztikus 10 napot töltöttünk New York-ban és Miami-ban, tökéletes szervezés volt ,mindent láttunk amit szerettünk volna!!Futottunk a Central parkban láttuk a várost nappal és este! Annyi élménnyel gazdagodtunk,hogy leírhatatlan!!”

Kőkuti Zoltán USA New York-Miami 2019. augusztus

„Szumátrai Maugli túra Pontosan, klasszul megszervezett út volt, a csoport igényeihez igazítva, nem cserélném el semmiért. Villő kitűnő kísérő, mindenkire figyelt, mindenhol ott volt, intézett, nekünk nem maradt más feladat, mint élvezzük az ott tartózkodást.”

Tüske Ágnes, Indonézia 2019. július, Tanzánia 2021. augusztus

„Köszönjük szépen ezt a mozgalmas, élményekkel gazdag, jól megszervezett utat. Eddigi életünk legjobb utazása, nászuta volt. Szívből ajánlom Katát mindenkinek! Az egyedi igények alapján alakítja ki az utazásokat. Ez lehetővé teszi, hogy akár csoportosan akár egyénileg mindenki a számára tökéletes utazáson vegyen részt!”

Muszev Alexandra Malajzia-Thaiföld 2019. április

“Kata nemcsak kiváló utazásszervező, de egy nagyon figyelmes, közvetlen személyiségű ember. Számára a munkája egyben a hobbija is és ezt tükrözi minden egyes utazásának részletgazdag programja. Vele jópár különleges és egyedi helyre eljuthatunk világszerte. Thaiföld-Kambodzsa-i körutazásunk során a csoport igényeihez alkalmazkodva olyan spontán kirándulást is leszervezett, mint pl. egy magán elefánt óvoda meglátogatása. Az ilyen lehetőségek csak tovább fokozzák az utazás amúgy is kimaxolt élményét. Bátran ajánlom nektek Katát, biztosak lehettek benne, hogy minden utazás során a maximumot kapjátok…és még egy picivel többet. Biztos, hogy mi is megyünk még veled Kata! ”

Turnerné Kertész Andrea Thaiföld-Kambodzsa 2019. február

„István Harmat és jómagam is köszönjük ezt a csodálatos utazást, a sok hihetetlen látnivalót, a társaságot, a jókedvet, a profi vezetést, a sok-sok információt, és nem utolsósorban Kata türelmét 🙂 Ez volt az első, de semmiképpen sem az utolsó utazásunk az Apsarával és Gáspár Katával.”

Harmat Császár Jolanda Malajzia-Thaiföld 2019. február

„Drága Kata! Csak köszönni tudom a rengeteg élményt, a szuper programokat, a sok-sok nevetést, a kiváló szervezést! Életem legszebb 2 hete volt az utazás. Felkészült, lelkiismeretes idegenvezető vagy, s mellette nagyon kedves, barátságos, mosolygós! Egy nagyszerű embert ismerhettem meg benned, s remélem, hogy utazunk még „együtt”!

Sevinger Edina Malajzia-Thaiföld 2019. február, Sri Lanka-Maldiv 2020. januá 

„Csakis velük utazok!! …a legprofibb csapat ! Kedvenc idegenvezetöm Timi – bárhova utazunk, biztos lehetek abban, hogy mindent látok, amit arrafele látni lehet/ érdemes …ezen kívül rengeteg „nem turistás” helyre is elvitt már , ahol tényleg megismerni az adott országot és autentikus élethelyzetben látni az ott lakókat!”

Menner Mónika Thaiföld 2019. január, Malajzia 2018. február

„Szívből ajánlom a csapatot! Az elmúlt években több utazáson is volt szerencsém részt venni, mindegyiket tökéletes szervezés, turistamentes helyek és különleges élmények jellemezték. Timi nagyszerű túravezető, mindíg jókedvű, mosolygós és az amúgy is tartalmas alap programon túl, még sok érdekességet megmutatott nekünk. Imádtam az Isten háta mögötti helyeket.😊 Köszönöm Timi és Kata!”

Mikus Éva Thaiföld 2019. január, Malajzia 2018. február

„Kata a nászutunkat szervezte meg, ami felejthetetlen élményeket adott nekünk a Maldív szigeteken! Semmi dolgunk nem volt, hiszen Kata mindent legfoglalt, minden információt összegyűjtött, amire szükségünk volt! Nagyon háládak vagyunk Neked! Nagyon köszönünk mindent! „

Lőrinczi Petra Maldív szigetek 2019. január

„Csodálatos látnivalók, rengeteg érdekes információ, vidám társaság, profi idegenvezető által profin leszervezett programok és utazás jellemezte az együtt töltött 12 napot. Nagyon köszönünk Katának mindent.”

Andics Anikó Thaiföld-Malajzia 2019. február, Thaiföld-Laosz-Kambodzsa 2020. január

“Drága Kata! Szeretném ha tudnád, hogy nagyon nagyon klassz élményeket adtál nekünk és legyél nagyon büszke magadra, mert bár életünk első társas útja volt ez, de ennél jobb szervezést nem hiszem, hogy találhattunk volna! Mindvégig azt éreztük, hogy teljes figyelemmel vagy felénk, hogy szeretettel mutatod meg mindazon dolgokat amiket érdemesnek tartottál. Kedves vagy és lelkiismeretes ami nagyon fontos ha az ember rá bízza magát egy vezetőre! Mind ember nagyom szeretlek és tényleg komolyan gondolom, hogy biztos, hogy szeretnénk még veled elutazni sok sok szép helyre! ”

Kricsfalussy Valéria Thaiföld-Malajzia 2019. február, Thaiföld-Laosz-Kambodzsa 2020. február

Mindent ajánlok! Kata szervezése igazan különleges, igazi egzotikumokat talál ki nekünk. Gyönyörű helyek, fantasztikus emberek és kultúrák és ami kivételessé teszi, az a kislétszámú csoport. Én még biztosan utazom vele.

Göttler Katalin Thaiföld-Kambodzsa 2018. január, Thaiföld-Laosz-Vietnám-Kambodzsa-Szingapúr 2019. január, Maldiv-Sri Lanka 2020. január

„Életünk nyaralása volt. A kihagyhatatlan látnivalókon túl az egyedi megközelítésmód, a betekintés a helyiek életébe, a különleges emberi kapcsolatok jellemezték az utazást. Sokkal többet hozhattunk el magunkkal, mint amire számítottunk, pedig az sem volt kevés. Köszönjük Kata! Veled bármikor, bárhová.”

Erdei Csilla Thaiföld-Kambodzsa 2018. január, Thaiföld-Laosz-Vietnám-Kambodzsa-Szingapúr 2019 január, Maldiv-Sri Lanka 2020. január

“Katával egy egyhónapos Thai körutazás volt az első „közös ügyünk”.Tökéletes szervezést kommunikációt kaptunk tőle,napra órára percre lebontva ,mikor hol mit fogunk csinálni,mit fogunk látni stb….és így is lett…A világ másik felén minden állomásunkon mosolygós emberek vártak,pazar helyeken jártunk ,tökéletes programmokon vettünk részt,volt olyan hely is,(Bangkok) ahol térképet rajzolt nekünk merre hova menjünk… Azóta ha valami extrém utazáshoz támad kedvünk csak ő jöhet szóba! Kedves ,profi,és mindig online:)”

Tichy Róbert Thaiföld 2018. december

„Szia Kata! Csodálatosan éreztük magunkat a nyaralásunk alatt! Köszönjük a pontos szervezést, minden rendben volt, a transzferek, az idegenvezetés, a szállások…
Szívből ajánlom mindenkinek, aki nyugodtan szeretné tölteni a pihenését.”

Nagy Viki Thaiföld 2018. december

„Miami utazás szűkebb baráti társaság részére. Sok érdekes,színes programot szervezett és kínált fel nekünk Kata. Izgalmakkal és élményekkel teli két hétben volt részünk, amelyeket szuper fotókkal örökített meg. Külön köszönjük a sok türelmet!”

Nagy Gabriella USA Miami 2018. december

„Miami utazás 7 fős baráti társaság részére
Kiváló szállás, szuper, szórakoztató, színes programok minden korosztálynak.
Feledhetetlen élmények, mindezek profi fotókon megörökítve Katának köszönhetően.
Kata még a meglepi szülinapi tortát is elintézte a kisfiamnak.
Aki egy személyre szabott, egyedi és igényes kikapcsolódásra, igazi élményekre vágyik, annak csak ajánlani tudom!”

Belovai Zsanett USA Miami 2018. december

„Izgalmas, sokrétű, eseménydús, fantasztikus utazásban volt részünk. Imádtam a földön, levegőben, vízen és víz alatt az összes programot. Ja és cápák közt uszkálni, nem mindennapi élmény.”

Molnár Emese Thaiföld-Kambodzsa 2018. november

„Utazzatok bátran, messzire, biztonságban…. élményekben garantáltan gazdagon fogtok hazatérni!”

Olasz Veronika Thaiföld-Kambodzsa 2018. november

„Kata kiválóan megszervezett nekünk egy csodálatos utat. Fantasztikus élményekben volt részünk. Kata kiváló ember és vezető, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ezúton is köszönünk mindent Kata!”

Karácsony Györgyi Thaiföld-Kambodzsa 2018. november 

„Fantasztikus élmény, sokrétű program, mindenki megtalálhatja benne a számára megfelelőt. Kata mindent olyan alaposan megtervez, hogy unatkozni biztos nem lehet. Nagyon sokat kaptam az úttól, úgy lélekben, valamint a csodákból amik körül vesznek minket. Hálás köszönet érte Gáspár Kata”

Kovács Margó Thaiföld-Kambodzsa 2018. november

„Kata fantasztikus szervező! Minden kiskaput megtalál és kiaknáz, hogy a legolcsóbb áron a legjobbat szervezze meg Neked személyre szabottan.
Kata, köszönjük a minden szempontból tökéletes szálláshelyet Sydneyben, a programajánlataidat és az összes erőfeszítésedet abban, hogy – az internet összeköttetésünk gyengesége és az időeltolódás dacára – mindent elrendeztél, mire észbe kaptunk. További sok sikert!”

Rédly Zsófia Ausztrália 2018. október

„Örök élmény marad az a New Yorki családi nyaralás aminek a megszervezése 7 főre Kata nélkül egészen biztosan nem ment volna ilyen gördülékenyen. Legtöbbször kérdeznünk sem kellett, előre megkaptuk a szükséges információkat mindennel kapcsolatban. Ami pedig a hab a tortán, hogy külön, hetünk igényeire szabott egyedi programtervet állított nekünk össze minden napra!
Köszönjük a szuper élményt és ezt a sok figyelmes törődést Kata!”

Pekli Borbála USA, New York 2018. augusztus

„Csak ajánlani tudom. Kata nagyon felkészült, segítőkész és barátságos volt! New Yorkba utaztunk, és minden tökéletesen gördülékenyen zajlott. A programok lazák voltak, de mégis alaposan kitértek a NYC “kötelezőkre”. Ezúton is köszönjük!”

Pekli Márton USA, New York 2018. augusztus

„Kuala Lumpurban, Szumátrán és Dubaiban jártam az Apsara Adventuressel. Rendkívül változatos programokat szerveztek, rugalmasan, hozzánk alkalmazkodva. Rengeteg élménnyel tértem haza. Ajánlom mindenkinek!”

Végh Gyöngyi Indonézia 2018. július

„Sziasztok! Mi már többször utaztunk Katával, sok szép élménnyel gazdagodtunk. Precíz szervezés, helyi kontaktokkal. Szuper! Bátran ajánlom mindenkinek!”

Tanai Erika Thaiföld-Kambodzsa 2016. január, Malajzia-Szingapúr 2017. augusztus, Thaiföld 2018. február

„Nehéz szavakba önteni így az utazásunk végén, hogy mennyire jól éreztük magunkat az Andamán tengeri szigettúránkon. Rengeteg élmény, igazi thai csónakos hajókirándulások. mesebeli kis szigetek, gyönyörű tengerpartok. Kata nem csak egy utazást szervez, hanem szívét lelkét beleteszi a szervezésbe és a megvalósításba, és ez a nagy különbség egy nyaralás/utazás és egy életre szóló, felejthetetlen kaland között. Életem legemlékezetesebb két és fél hete volt ez, és most úgy érzem több kell, látnom kell még több helyet, tengert, meg kell ismernem még több kúltúrát, embereket. Köszönünk szépen mindent Kata, biztos vagyok benne, hogy nem ez volt az utolsó utunk együtt. „Vannak helyek, amelyek szinte várnak ránk valahol, mint ismeretlen szeretők, és amikor – ha egyáltalán – rájuk bukkanunk, azonnal és megkérdőjelezhetetlenül tudjuk, hogy ők az igaziak.” Tom Stone”

Kárpáti-László Evelin Malajzia-Thaiföld 2018. február

„Életem egyik nagy…felejthetetlen kalandja volt Katával az út. Átértékelődött bennem az UTAZÁS fogalma.Ez az igazi utazás. Minden nap meg van szervezve..Olyan helyekre is elvisz ahol turista nemigen fordul meg.A szállásokat tökéletesen választja ki.Ár érték arányban *5Ez volt az első…de közel sem utolsó utam vele.. Én bátran ajánlom mindenkinek.”

Molnárné Fónyad Anna Thaiföld-Kambodzsa 2018. január

„Katával utazni mindig hatalmas élmény. Profi szervezés, fantasztikus programok. Minden általa szervezett útról rengeteg felejthetetlen emlékkel térek haza! Biztosan utazni fogok még Vele!”

K. Gabriella Egyesült Arab Emirátusok 2017. május, Thaiföld-Kambodzsa 2018. január, Tanzánia 2019. október

“Kata számára nem elsősorban megélhetési forrás, hanem életcél és hobby, hogy mások számára a világ általa már felfedezett részét megmutassa és megszerettesse. Szervezései, programjai egyéniek, személyre szabottak, legfőbb célja az, hogy boldognak érezd magad ott, ahol éppen vagy, ne csak láss, hanem élvezd is. Remélem, hogy még sok csodás felfedezés vár rám az ő szervezésében ….!”

dr. Keresztes Klára Thaiföld-Kambodzsa 2018. január

„Kenya – 2017 Karacsony

Több mint 3 éve támogatom a David Sheldrick Wildlife Trust-ot (DSWT-t) ami árván maradt, fiatal, tejfüggő elefántokkal foglalkozik Kenyában. Miután 2017 év végén hosszabb szabadságra tudtam menni, a párom és én elterveztük, hogy meglátogatjuk ezt a csodálatos szervezetet és karácsonyozni is Kenyában fogunk.

Az év vége eléggé sűrűre sikerült, ami az utunk tervezésében nem segített. A két hetes kalandunk 70% le lett fixálva, de idő hiányában a safari részére még csak a terveink voltak meg. Időnk meg már nagyon kevés maradt az utazásig.

Katához és szuper csapatához fordultunk segítségért. Attila – Kata botswanai kapcsolata, sikeressen megtalálta nekünk azt a szervezetet aki árban és minőségben is azt hozta, amit mi szerettünk volna. Ezzel Kata és Attila levették a terhet a vállunkról és nagyon megkönnyítették a napjainkat. Az utunk fantasztikusra sikerült.

Mindenkinek ajánljuk Katát és az Apsara Adventures -t! Hatalmas kapcsolatrendszerrel és tudással rendelkezik. Keressétek bártan!

Nagyon szépen köszönjük a segitséget nektek! Eszter es Nik”

Matatsi-Kottek Eszter Kenya 2017. december

“Katával a véletlen hozott össze, de nem véletlenül :).

Egy két hónapos dél-kelet ázsiai utat rakott össze nekem, aminek minden egyes percét élveztem. Minden pontosan le volt szervezve, így nagy biztonság érzettel vágtam neki a kalandnak.

Katának köszönhetően rengeteg élménnyel gazdagodtam és úgy érzem egy barátot is kaptam a csomaggal”

Tóth Réka, Vietnám-Kambodzsa-Thaiföld-Malajzia-Szingapúr 2017. október

„Nagyon köszönünk Drága Kata mindent,felejthetetlen élményekkel gazdagodtunk Dubaj-Bangkok- Khao Sok Phuket- Phi Phi körutazásunkon. Élveztük nászutunk minden pillanatát. Fantasztikus helyeken jártunk, izgalmas kalandokban volt részünk,és csodás emberekkel ismerkedtünk meg általad. Az utazás vége előtt még egy megható meglepetésben is részünk volt. Bizonyára még az unokáinknak is mesélni fogjuk,h.milyen csodálatos nászutat szerveztél nekünk! Legközelebb is Veled utazunk!Millió köszönet,és sok puszi Neked! Timi&Krisz”

Németh-Alföldi Tímea Thaiföld 2017. november

„Katával nyaralni nagy kaland. Biztos lehet az ember abban, hogy nem fog unatkozni egy pillanatra sem, mert annyi az élmény, hogy pár nap alatt azt érezhetjük, hónapok kellenek a látottak, tapasztaltak feldolgozásához.
Alaposan megtervezett, megszervezett, kivitelezett utazás volt ez is, amiről 2 napja jöttünk vissza. Először voltunk a párommal Ázsiában, így Malaysiában is, de nem utoljára, az biztos – köszönve ezt Katának.
Kuala Lumpurban egy rendkìvüli meglepetést is megszervezett nekünk, a fiammal szövetkezve,, ami megkoronázta a 13 napos utazásunkat.
Köszönünk mindent, kedves Kata. Várjuk a képeket. Tudniillik, Katának minden mellett még fotózásra is volt ideje.
Ajánlom őt mindenkinek, aki bátortalan a messzi utakra. Kata majd tesz róla, hogy mindent lásson, kóstoljon, amit az egzotikus tájakon érdemes. „

Szegi Júlia Malajzia-Szingapúr 2017. augusztus

Köszönjük Kata 🙂 Egy tökéletes Vietnami körút volt… 

Soós Nagy Szabolcs Vietnám 2017. április

Csodálatos és Felejthetetlen az, amiben részünk lehetett a Thaiföld-Kambodzsa körutazáson!
Minden perce elevenen él bennem azóta is!
És visszavágyom és megyek is hamarosan!
És újra az Apsara Adventures szervezésével!
Dubaiban is velük voltam és profi volt az is mindenben!
Csak élmény és kaland, semmi más!:)

Kiss Ella Thaiföld-Kambodzsa 2016. november, Egyesült Arab Emirátusok 2017. május

Szavakkal nem lehet kifejezni azt a sok szép élményt, amit nászutunkon átélhettünk Katával! Gyönyörű helyekre és rengeteg érdekes programra vitt el minket! Életre szóló, felejthetetlen körutazáson vehettünk részt Kambodzsa-Bangkok-Chiang Mai-Phuket különböző részein. Köszönjük szépen! Imádtuk! Legközelebb is Veled utazunk!! Zs&N

Németh-Csák Zsanett Thaifold-Kambodzsa 2016. november 

Eddigi legszuperebb nyaralásunkat éltük át…mindenkinek ajánlani tudom…gyönyörű helyekre jutottunk el, megbízható, gyors…és nem utolsó sorban pénztárca- barát utakat szervez!

Vincze Gáborné Tünde Malajzia-Thaiföld 2016. február