Fedezzük fel együtt a világot!

Az Apsara Adventures túráival úgy fedezheted fel a világot, hogy közben Te is adsz a világnak!​​

Gáspár Kata vagyok, az Apsara Adventures online utazási iroda megálmodója. Mindig is vágytam a különlegesre, kerestem az egyedit, a nem hétköznapit, a megszokottól eltérőt az élet minden területén. Kis csapatommal mindannyian így gondolkozunk.

Lelkes utazóként számunkra az utazás felfedezés, tapasztalás, átélés, tanulás és folyamatos fejlődés. A távoli tájak, számunkra egzotikus országok, idegen kultúrák, ismeretlen népek, ősi hagyományok, különleges ízek megismerése. Kis bolygónk minden egyes szeglete maga a csoda, és mi ezt a csodát szeretnénk Neked megmutatni, utazási irodai kereteken belül, de mégis a megszokottol eltérő, különleges módon. A Föld fantasztikus helyeire repítünk el, Tanzániától, Kambodzsán át egészen Ausztráliáig. 

Kalandjainkat saját élményeink, személyes tapasztalataink, a kiváncsiságunk, a nyitottságunk ihleti, mert hisszük, hogy egy országot nem a turista attrakcióikon keresztül lehet igazán megismerni, hanem úgy, ha letérsz a megszokott ösvényről és elvegyülsz a helyiek között. Például ha részt veszel egy tradícionális ősi szertartáson, együtt énekelsz és táncolsz egy törzs tagjaval, otthonukban töltöd az éjszakát, vagy megtanulsz elkészíteni néhány helyi ételt. Ez maga az Utazás!

Velünk ezt a különleges élményt élheted át. Kerülünk mindent, ami a tömegturizmus része, így ha minket választasz, akkor nem egy tucatszolgáltatás kapsz, hanem egy varázslatos, autentikus kalandban részesülsz

Felelős utazóként valamennyi túránk alatt törekszünk arra, hogy az adott országban olyan vállalkozásokat és családokat támogassunk, akiknek fontos szempont a helyi kultúra és környezet védelme. A legtöbb helyre már barátként térünk vissza, ezért számunkra egyértelmű, hogy ahol tudunk, ott segítünk az ott élőknek. No, nem azzal, hogy kötelezően elviszünk benneteket minden egyes környékbeli ajándékárushoz, hanem az út árának egy részét jótékony célra fordítjuk. Így az utazásoddal Te is hozzájárulsz a fenntartható turizmus létrejöttéhez, ezáltal nemcsak kapsz, hanem Te is adsz valamit a világnak. Kalandjaiank résztvevői már segítettek kambodzsai és laoszi iskoláknak, helyi családoknak, egy thaiföldi és laoszi elefánt menhelyeknek és a szumátrai esőerdők védelméért és az orángutánok fennmaradásáért küzdő helyi közösségeknek.

Szereted a társaságot? Nincs kivel utaznod? Nem beszélsz angolul? Magyar túravezetésű, kis csoportos (8-12 fő) kalandjaink a Neked valóak.

A szerelmeddel vagy egy jó baráttal szeretnéd felfedezni a Rád váró csodákat? Kívánságaitok alapján összeállítunk Nektek egy teljesen rátok szabott, egyéni utazást.

Megvan a saját baráti társaságod és nem szeretnétek idegenekkel utazni? Bármelyik kalandunkat választhatjátok magyar túravezetéssel, így egy igazán exkluzív élményben lehet részetek.

Bárhogy is legyen, minden esetben a maximális rugalmasságra törekszünk annak érdekében, hogy valóra váljon az álmod, hogy boldog legyél, mert nálunk az utazás csakis Rólad szól. Mindezzel pedig a mi álmunk is valóra válik, mert részesei lehetünk, hogy átélted a Csodát.

Ne lepődj meg, ha az elérhetőségeinknél amerikai címet találsz, ugyanis itt élünk. De ez nem jelenthet gondot, mert online utazási irodaként telefonon, a közösségi médiában és e-mailen bármikor megtalálsz, keress bátran!

Gyere, tarts velünk! Várunk szeretettel!

Gáspár Kata és az Apsara Adventures Csapata