Maldív szigetek

Pálmafákkal szegélyezett meseszép tengerpartok | ámulatba ejtő vízalatti élővilág | vakítóan fehér homok | kristálytiszta türkíz óceán

A Maldív szigetvilág az Indiai óceán gyöngyszeme, tökéletes helyszín az édes semmittevésre, ahol semmi más dolgod nincs, csak összebújni a szerelmeddel a lemenő nap fényében, vagy egy izgalmas könyv társaságában kiülni az óceánpartra, finomakat enni, úszni a kristálytiszta türkíz vízben, lustálkodni, napozni és élvezni az életet.

Képeslapra illő szigetek & vakítóan fehér homokos partok

A 26 atollból álló szigetvilágot közel 1200 sziget alkotja. Pénztárcától és az odajutás módjától függően, különböző kategóriájú szigetek közül választhatunk. Van amelyik sziget olyan apró, hogy csak egy luxus resort található rajta és pár perc alatt körbesétálhatjuk, vannak nagyobbak, ahol több szekcióra osztott resortok csodás bungallói várják a pihenni vágyókat, és akadnak pár utcás szigetek is, ahol őslakosok is élnek és több alacsonyabb kategóriás, olcsóbb vendégház kínálja szolgáltatásait. Mindegyik szigetnek megvan a varázsa, a maga vonzereje. Extra luxus, privát villák, felső és középkategóriás resortok, olcsóbb vendégházak autentikus környezetben. Az biztos, hogy innen nem lehet csalódottan hazautazni.

Egyedülálló vízalatti élővilág

A Maldív szigetek másik vonzereje az a csoda, ami a víz alatt vár. Színpompás korallok, egzotikus halak, teknősök, ráják, szirti cápák gyönyörködtetik a szemünket.

Ideális nászút és eszküvő helyszín

Ki ne álmodna arról, hogy egy csodás pálmafás szigeten, mezítláb a hófehér homokban mondja ki a boldogító igent a szerelmének. A Maldív szigetek resortjainak esküvő szervező csapatai vannak, akik álomszép ceremóniák megvalósítására specializálódtak. De akár lehet lánykérés, nászút, évforduló, vagy születésnap, a helyszín ideális egy kis romantikára.

Tökéletes befejezése egy Ázsiai kalandnak

A szigetvilág elhelyezkedésének és megközelíhetőségének köszönhetően könnyen kombinálható más ázsiai országokkal, mint pl. Thaiföld, Malajzia, Szingapúr, Srí Lanka. Egy tartalmas és igazán élménydús ázsiai utazás után pár napos láblógatás a Paradicsomban tökéletes befejezés.